SALHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy mahallesini ziyaret etti. ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında altyapısı yenilenen Gökçeköy mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden muhtarı Süleyman Babacan, “Cengiz Başkanımızın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır’” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerini sürdürerek, muhtarların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy mahallesine ziyarette bulundu. Daire Başkanı Çakır’a Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kacar da eşlik etti. Mahalle muhtarı Süleyman Babacan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, istek ve talepleri dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri takdim etti.

“Olmazsa olmazı başardık”
Muhtar Süleyman Babacan, “Yetkililer tarafından mahallenizde ihtiyacınız olan herhangi bir şey var mı diye sorduklarında ‘Cengiz Başkanımızın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır’ diyerek cevaplamıştım. Her geçen gün yapılan hizmetlere şahit oldukça yanılmadığımı anladım. Mahallemizde benim hayal bile edemeyeceğim çalışmalar gerçekleşti. Vatandaşımız 50 yıl arkasına bakmasın diyorduk ve gerçekten öyle oldu. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte olmazsa olmazı başardık. Mahallemiz deyim yerindeyse şehir statüsü kazandı, misafirlerimiz mahallemize geldiğinde şehre gelmiş gibi olduk diyorlar. Şahsım ve mahalle halkım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz. Başkanımızı mahallemize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 



Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 29.01.2023 12:46:00 617 0

Tarih: 29.01.2023 12:46 Güncelleme: 29.01.2023 12:46
Haberi Sesli Oku
16.09.2025 18:47:00