SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda prestij cadde çalışmasına başladı. Bulvar üzerinde atıl durumda bulunan peyzaj alanında Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından çalışma yürütülürken, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ise aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi, prestij cadde çalışmasına başladı. Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın kendi ekipleriyle yürüttüğü çalışmayı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu; Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Güzelyurt Mahalle Muhtarı Aynur Tava ile birlikte inceledi.

Yaklaşık 30 bin metrekare peyzaj düzenlemesi

Yürütülecek olan çalışma hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Bulvar üzerinde bulunan atıl durumda kalmış alanda peyzaj uygulaması yürütüyoruz. Burada, yaklaşık 30 bin metrekare bir peyzaj alanı var. 2 ay içerisinde buradaki peyzaj uygulamamızı tamamlamayı planlıyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından yapılacak olan çalışmayla birlikte de güzel Manisa’mıza bir prestij caddesi daha kazandıracağız” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi

Çalışmaların Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın kendi ekipleriyle yürütüldüğüne dikkat çeken Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla, Müftü Alim Efendi Bulvarı ve Nusret Köklü Caddesinde yürüttüğümüz prestij cadde çalışmasını tamamlamıştık. Şimdi de Muhsin Yazıoğlu Bulvarında prestij cadde çalışmasına başladık.  Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından,  zaman içerisinde yıpranan kaldırımlarda tamiratlar yaptık. Orta refüjde yapılacak olan aydınlatmaların planlamasını yaptık. Kısa zamanda aydınlatma çalışmalarını da tamamlayarak, bir prestij caddesini daha kentimize kazandırmış olacağız” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür etti

Yürütülen prestij cadde çalışmaları nedeniyle memnuniyetini dile getiren Güzelyurt Mahalle Muhtarı Aynur Tava, “Atıl durumda bulunan yeşil alan Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla yeniden can bulacak. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.03.2021 09:12:00 2386 0
Tarih: 25.03.2021 09:12 Güncelleme: 25.03.2021 09:12
Haberi Sesli Oku