Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.lig temsilcisi Seramiksan dış transferde 21 yaşındaki Müge Örencik’i renklerine bağladı.

Seramiksan Şirket Binasındaki imza törenine Seramiksan Spor Kulübü Asbaşkanı Burak Ersoy, Kulüp Yöneticisi Muzaffer Yılmazer katıldı.

Play off hedefiyle iddialı bir takım kurmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Ersoy, Müge transferinden son derece umutlu olduklarını dile getirdi.

Müge Örencik geçtiğimiz sezonlarda Yeşilyurt forması giyerken, pasör çaprazı ve smaçör mevkilerinde görev yapıyor.

İmza töreninde konuşan Burak Ersoy: “ Transferlerimiz teknik heyetin raporu doğrultusunda devam edecek. Müge genç bir isim ancak biz ve teknik kadro kendisine çok inanıyoruz ve güveniyoruz. Kendisiyle daha önce yaptığımız görüşmelerde prensipte anlaşmıştık. Genç milli takımlarda başarılı çizgisi olan bir oyuncuyu takımımıza kattığımızdan dolayı son derece memnunuz. Bir libero ve bir de pasör mevkilerine transferlerimiz olacak. 12 Ağustos’ta çalışmalarımıza başlayacağız ve o güne kadar transferlerimiz tamamlanmış bitmiş olacaktır” dedi.

Seramiksan ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Müge Örencik: “ Bir çok takımdan transfer teklifi aldım ancak Seramiksan’ın sıcak atmosferi beni bu takıma yöneltti. Transferimde milli takımdan da hocam olan İsmail Yengil’in büyük bir payı var. İyi bir takım oluyoruz ve burada iyi işler yapmak istiyoruz. Turgutlu’nun voleybola olan ilgisini duydum ve atmosferi heyecanla bekliyorum” şeklinde konuştu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.08.2013 14:11:26 971 0
Tarih: 01.08.2013 14:11 Güncelleme: 01.08.2013 14:11
Haberi Sesli Oku

Spor

Spor Haberleri