ŞEHZADELER - Ülkemizi uluslararası arenada mili takım forması ile temsil etme hakkı kazanmak isteyen muaythai sporcuları,  Muaythai Spor Toto Süper Ligi 2. Ayağı müsabakalarında Şehzadelerde kıyasıya mücadele etti. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle gerçekleştirilen müsabakalarda Manisa Şehzadeler Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu Cemile Aykoç ile Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcusu Nur Fulya Gerek rakiplerini yenerek, Manisalıları sevince boğdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler Belediyesi olarak sporun ve sporcunun dostuyuz. Her zaman destek oluyoruz. İnşallah Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ile bundan sonra da daha fazla etkinliğe imza atacağız. " dedi

Muaythai Spor Toto Süper Ligi 2. Ayağı müsabakaları,  Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle tarihi Kurşunlu Han'da gerçekleştirildi.  Milli takım forması elde etmek isteyen 14 sporcu,  yapılan 7 karşılaşmada kıyasıya mücadele ederek izleyenlere  keyifli bir akşam yaşattı. 

Müsabakaları Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, As Başkan Şakir Bayramoğlu ve Süper Lig Başkanı Hakan Şahade ile sporcular ve antrenörleri ile çok sayıda Manisalı takip etti.  Karşılaşmalar  TV 8,5'tan da canlı olarak yayınlandı.

"SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUYUZ"

Törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı ve aynı zamanda Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çelik şöyle dedi; "Manisa'nın kalbi Şehzadeler ilçemizde 5 asırlık tarihi bir handa böylesi güzel etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için kendimizi bahtiyar hissediyor, tüm katılımcılara hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, iyi ki varsınız diyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak sporun ve sporcunun dostuyuz. Her zaman destek oluyoruz. İlk ve ortaokul öğrencisiyken sıfırdan alıp yetiştirdiğimiz yavrularımızın Avrupa, Dünya şampiyonu olup İstiklal Marşını dünyanın muhtelif yerlerindeki salonlarda çaldırmaları bizlerin gurur kaynağı olmaktadır. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.  İnşallah Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ile bundan sonra da daha fazla etkinliğe imza atacağız. "

"BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN"

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ise Manisalıların büyük ilgi gösterdiği bu tür organizasyonlara sponsor olmaya devam edeceklerinin sözünü vererek şöyle dedi; "Manisa tarımın ve sanayinin başkenti. Aynı zamanda Anadolu'nun ihracat merkezi.  Bu şehirde birçok zenginliği hep birlikte yaşıyoruz. Bu geceyi bize yaşatan  Federasyon Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza, tüm emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıç olsun. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin bir sponsoru olacağımızın sözünü veriyorum"

Müsabakalarda 60 kilogramda Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcusu Nur Fulya Gerek, Aydınlı rakibi Fadime Atalay'ı, yine Manisa'dan yarışmaya katılan Şehzadeler Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu 67 kilogramda Cemile Aykoç, Afyonlu rakibi İrem Yıldırım'ı yenerek Manisalılara sevinç yaşattı. Diğer müsabakalarda kazanan sporcular ise İstanbul'dan Mecit Yusuf Coşkun, Ordu'dan Berna Tut, Tekirdağ'dan Hüseyin Torunoğlu ve Antalya'dan Batuhan Koç oldu. Şampiyonada rakiplerini yenen sporculara madalya ve kupaları ile Manisa'yı simgeleyen ürünlerden oluşan hediyelerini Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız tarafından verildi.

 



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 4.08.2022 08:39:00 824 0

Tarih: 04.08.2022 08:39 Güncelleme: 04.08.2022 08:39
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00