Manisa Ticaret Borsası, ilçedeki arazi yollarının ıslahında çalışacak iş makinelerinde kullanılması için Saruhanlı Belediyesine 2 buçuk ton akaryakıt desteğinde bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Üyeleri İbrahim Külahlı, Serkan Tok, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve Taner Özalp ile birlikte Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Özkasap ziyarette yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyesi'nin çiftçi ve üreticiler için hayata geçirdiği yatırımları memnuniyetle takip ettiklerini ifade ederek bu bakımdan Başkan Bilgin'e teşekkür etmek istediklerini kaydetti.

Belediyenin üreticiler için ortaya koyduğu hizmetlere destek olmaya karar verdiklerini dile getiren Özkasap, bu çerçevede Belediyeye 2 buçuk ton akaryakıt desteği vereceklerini belirterek, "Biz iki kurum olarak üreticilerimiz için el ele verdik, güç birliği oluşturduk. Hayırlı olsun" dedi.

"Bu Bizim Görevimiz Değil Diyerek, Görevden Kaçmıyoruz"

Başkan Bilgin ise ilçedeki üreticiler adına Başkan Özkasap'a, Meclis ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek şöyle konuştu;

"Belediyelerin görevi sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Belediyeler, tarıma, eğitime, sağlığa kısacası insanların mutluluğuna katkı sunacak her türlü hizmeti hayata geçirmekle yükümlüdür. Bizler, 'bu bizim görevimiz değil' diyerek hiç bir işten kaçmadık, kaçmayacağız. Toplum için faydalı olacak ne tür hizmet varsa yaparız ve yapmaya hazırız. Bu bağlamda arazi yollarına bu yaz 60 kilometre asfalt attık. Asfalt atamadığımız bölgelerde ıslah çalışması yaptık. Hedefimiz 5 yıl sonunda ilçemizdeki arazi yollarının ana arterlerinin tamamını asfaltlamak alacak. Bizler üreticinin lokomotifi olmalıyız. Onların alın terinin karşılığını almaları için elimizden geleni yapmalıyız".

Ziyaretin sonunda Başkan Özkasap, Başkan Bilgin'e fincan takımı hediye etti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.11.2019 09:29:00 1496 0
Tarih: 13.11.2019 09:29 Güncelleme: 13.11.2019 09:29
Haberi Sesli Oku