TURGUTLU - Turgutlu Motocross Kulübü Başkanı Melih Demir ve Doğan Solak, Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin´i ziyaret ederek motocross alan projesine dair görüş alışverişinde bulundu. 
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Motocross Kulübü Başkanı Melih Demir, Başkan Yardımcısı Doğan Solak ve Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz´ı makamında ağırladı. Yaklaşık 3 bin üyesi bulunan dernek olarak motorcular için bir pist alanına ihtiyaç duyduklarını belirten Motocross Kulübü Başkanı Melih Demir, ?Kendilerinden bir alan talebimiz olacak. Uygun görüldüğü takdirde Turgutlu´da bir ilke daha imza atılmış olacağını düşünüyoruz? dedi. Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz da kendilerini ağırlayan Başkan Şirin´e teşekkür ederek, Motocross Kulübü´nün taleplerine yönelik yapılan görüşmeden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Talebin değerlendirileceğini ifade eden Başkan Şirin de, ?Elbette motocross için şehir içerisinde tehlike oluşturmaması adına özel bir alan gerekiyor. Bu noktada da kulübümüzün bizlere sunacağı projeyi değerlendireceğiz. Amatör ve profesyonel motocross sporcularımızın kazasız belasız bir şekilde spor yapmalarını diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarımıza ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum? dedi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.04.2017 08:20:17 832 0
Tarih: 07.04.2017 08:20 Güncelleme: 07.04.2017 08:20
Haberi Sesli Oku