SARUHANLI - Mobilyanın profesyonelleri Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonu 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO 2020’de bir araya gelecek. 4-8 Mart 2020 tarihinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek fuarın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Trend mobilyalarıyla göz kamaştırmayı hedefleyen katılımcılar AR-GE çalışmalarına ağırlık veriyor. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, yerli mobilya üreticilerinin global ticaretini fuar ile birlikte yeni ufuklara taşıyacaklarını söyledi.

PROFESYONELLER İZMİR’DE BULUŞACAK

Türkiye ve dünyanın merakla beklediği 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO 2020 4-8 Mart 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de kapılarını açacak. 31’ncı kez sektör profesyonellerini buluşturacak olan fuar, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk mobilya sektörünün öncülerini bir araya getirecek. 200’ün üzerinde firma binlerce ürününü Fuar İzmir’in en büyük A ve B salonlarında sergileyecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından İzmir’e gelecek binlerce sektör profesyoneli yerli mobilyacının global ticaretini fuar ile birlikte yeni ufuklara taşıyacak.

5 KITADAKİ DATAHAREKETE GEÇİRİLDİ

Yerli mobilyacıyı global pazarın vazgeçilmez aktörü yapmak için çıktıkları yolda önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, hedefledikleri pazarlara yerli üreticiyi mutlaka taşıyacaklarını ifade etti.  İşleyen, “Tüm dünyanın sabırla beklediği Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO’yu 31. kez düzenleyeceğiz. Yılların deneyimi ile Efor Fuarcılık sahip olduğu 5 kıta ve 200 ülkedeki katılımcı ve ziyaretçi datasını harekete geçirdi. Katılımcılarımız yeni model ve katalog çalışmalarına hız verdi. Katılımcılarımız gerek ulusal gerekse uluslararası pazarlarda hak ettiği yere ulaşacak.   Küresel pazarda 500 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan mobilya pastasındaki payını büyütecek”dedi.

MODEKO’YA BÜYÜK DESTEK

Efor Fuarcılık’ın çok sayıda mesleki oda ve derneğin işbirliği ile düzenlediği MODEKO’ya ulusal ve uluslararası düzeydeki güçlü stklardan yeni işbirliği teklifleri geldi.  Edinilen bilgiye göre üretim hedefini büyüten Türk mobilya sektörü MODEKO’dan oldukça umutlu. Mesleki oda ve derneklerin ortak görüşü ise, “MODEKO global pazardan alınan payın artmasına önemli katkı sağlayacak. Fuar sayesinde ihracat hedefleri yakalanacak. 50 bin üreticisi ve 250 bin kişilik istihdamıyla Türk mobilya sektörü, MODEKO ile birlikte yeni pazarların da kapılarını aralayacak”.



METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

HPV aşısı olduktan sonra da düzenli kontroller aksatılmamalı

Rektör Kibar fakültelerde ilk ders heyecanını paylaştı

Jandarma'dan incir hırsızlarına suçüstü

Enes Pınar'dan bronz madalya

MasterChef’te haftanın eleneni belli oldu

Akbelen’deki ormana sabah baskını: Zehra Nine henüz 1 gün önce hayatını kaybetmişti

Bankacı kılıklı dolandırıcılara dev operasyon: 53 tutuklama

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 18.12.2019 08:31:00 1109 0

Tarih: 18.12.2019 08:31 Güncelleme: 18.12.2019 08:31
Haberi Sesli Oku
16.09.2025 08:01:00