Anahtar Kelimeler: ModaFest’ başka eğlence

ModaFest’te her gün başka bir eğlence
Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) öncülüğünde gerçekleştirilen ModaFest, üçüncü gününde de birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çeşitli sahne şovları, güzellik sırlarına ilişkin söyleşi ve konserler izleyenleri coşturdu.
Önce güzellik uzmanı Şems Arslan, izleyenlere güzellik ve sağlıklı yaşam hakkında çeşitli bilgiler verdi. Sonrasında Ritim Sanatçısı Ceren Özdemir'in sahne şovuyla coşan izleyiciler, bu etkinliğin ardından Uşak Berberle ve Kuaförler Esnaf Odası’nın muhteşem saç tasarım şovuyla eğlenceye devam etti. Sonrasında ModaFest Etkinlik Alanı’nda sevenleriyle buluşan Sefa Doğanay muhteşem enerjisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Günün son etkinliğinde ise Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Atapark Konser Alanı’nda sahne alarak izleyenlere adeta bir müzik şöleni yaşattı.

Yaş Alan Ama Yaşlanmayan Kadınların Festivali
ModaFest’te Uşak’ın kadınlarıyla buluşan Şems Arslan birbirinden değerli güzellik tüyoları verdi. Kırışıklıktan akneye birçok tarif paylaşan Arslan “En önemli güzellik sırrı gülümsemektir. Gülümsemeyi unutmayın.” dedi. Sahneye aldığı bir hayranına özel kremlerinden uygulayan Şems Arslan kadınların ilgi odağı oldu.

Ritmin Kraliçesi ModaFest’i Salladı
Güzelliğiyle insanları kendine hayran bırakan Ceren Özdemir, ModaFest alanını eğlenceye boğdu. Birbirinden renkli parçalarla sahne alarak ekinlik alanının ritmini yakalayan Özdemir, ModaFest gibi kadınlara yönelik bir etkinliğin öncüsü olduğu için Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini iletti.

Birbirinden Renkli Saçlar ModaFest Sahnesini Süsledi
Uşak Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından sahne alan Saç Tasarım Şov, kadından erkeğe her kesime hitap etti. Birçok farklı saç modelinin sergilendiği şovda, tesettürlü kadınlar için de çeşitli modeller sunuldu.

ModaFest sahnesinde “Kokpit” adlı Stan-up gösterisiyle yerini alan Sefa Doğanay; Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy gibi birçok ünlü ismin taklidini yaparak izleyenlerini kahkahaya boğdu. Böyle detaylı bir etkinlikte yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade eden Doğanay, “Sizlerin enerjisini hissettikçe inanın ben de çok mutlu oluyorum. Kadınlarımızın desteklendiği görmek gerçekten çok gururu verici. Çok daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle.” dedi.

Birbirinden özel şarkıları seslendiren Mert Doruk, ModaFest’in üçüncü gününde Uşaklılarla bir araya geldi. Atapark Konser Alanı sahnesinde “Kenan Doğulu” şarkılarıyla yer alan Uşak Belediyesi Kent Orkestrası, ModaFest’in eğlencesine eğlence kattı.



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.06.2023 17:33:00 2180 0

Tarih: 13.06.2023 17:33 Güncelleme: 13.06.2023 17:33
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00