Anahtar Kelimeler: Minik Melisa`nın acı ölümü
ASAYİŞ - Okuldan eve servisle gelen minik Melisa, servis aracının altında kalarak hayatını kaybetti.
Gemlik`te akşam saatlerinde meydana gelen olayda, özel bir kreşin servis hizmetini yapan 16 S 7. plakalı araç, minik çocuğu evinin önünde indirdiği sırada öğrencisini ezdiği öne sürüldü. Olay sonrası emekli polis memuru olduğu öğrenilen Y.B.(57) idaresindeki servis aracı tarafından Gemlik Acıbadem Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Melisa Okumuş (7) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası büyük üzüntü yaşayan servis şoförü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Y.B. emniyetteki ilk ifadesinde, çocuğu hostesin indirmesinden sonra hareket ettiğini ve bir ses duyması üzerine aracı durdurduğu, çocuğu yerde yatarken gördüğünü söyledi. Aracın arka tekeri tarafından ezildiği iddia edilen minik Melisa'nın, hastaneye gelen Babası Hamza Okumuş ve Annesi Ayşe Okumuş sinir krizi geçirirken, anne zorlukla ayakta durabildi. Olayla alakalı soruşturma başlatılırken, çevrede bulunan kameralar da incelendi.
Körfez Orta Okulu Kapısının karşısında bulunan, Olay yerinde emniyet müdürlüğü ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulundu.

Polis ekipleri tarafından sürücü Y.B.gözaltında tutulurken, kazaya karısan servis aracı da adli emanete alındı.
Kazayla alakalı soruşturma sürdürülüyor. 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.05.2015 08:55:55 815 0

Tarih: 06.05.2015 08:55
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri
3.05.2025 11:04:00