Tarih: 12.10.2016 17:07

Minik İtfaiyeciler İş Başında

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Özel Gülgonca Anaokulu minik öğrenciler Saruhanlı İtfaiye amirliğini gezerek, İtfaiye Amiri Tuncay Gömeç´ten İtfaiye birimleri konusu hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliğine gelen öğrencilerle yakından ilgilenen itfaiye personeli, itfaiyenin nasıl çalıştığını ve toplumsal olaylara nasıl müdahale ettiğini çocuklara anlattı.

İlk olarak İtfaiye Teşkilatı´nın araçlarını tanıyan minik öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliği ekiplerince olası yangın ve afet durumlarında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildi.

İlk olarak İtfaiye Teşkilatı´nın hizmet binasını tanıyan öğrenciler, ardından İtfaiye Grup Amiri Tuncay Gömeç ile bir araya geldi.

İtfaiye Amiri Tuncay Gömeç, minik konuklarına; deprem sırasında nasıl davranalım, yangında neleri nasıl yapalım, maske kullanımı gibi konularda bilgiler verdi. Minikler, kask takarak, itfaiye aracına binerek neşeli anlar yaşadı.

Minik öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden İtfaiye Grup Amiri Tuncay Gömeç Minik öğrencilerimizin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

Kurum Temsilcisi Abdullah Dellal ise, Saruhanlı İtfaiye amiri Tuncay Gömeç´e ve ekibine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —