MANİSA - Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ?Okullar arası Artistlik Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları sona erdi.

Çok Amaçlı Spor Salonu´nda yapılan yarışmalarda Minikler A kız-erkek, Minikler B kız-erkek, Küçükler kız ve Gençler erkek olmak üzere 10 kategoride yarışan öğrenciler, derece yapabilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 150 sporcu yarışmaya katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara madalyalarını düzenlenen tören ile verildi.

Dereceye giren takımlar ise şöyle oluştu:

Minik kızlar takım A kategorisinde Gazi İlkokulu birinci, Naciye Evren İlkokulu ikinci, Canlar İlkokulu üçüncü, Kenan Evren İlkokulu ise dördüncü olurken, Minik kızlar takım B kategorisinde birinci Gazi İlkokulu, ikinci 23 Nisan İlkokulu, üçüncü Naciye Evren İlkokulu, İlkokulu, dördüncü ise Çağatay Uluçay İlkokulu oldu. Minik Erkekler Takım A kategorisinde Naciye Evren İlkokulu birinci oldu.

Minik A Kızlar Ferdi kategorisinde Zeynep Nur Ertuğrul birinci, Didem Sağlam ikinci, Ela Konuralp üçüncü dördüncü ise Elif Sude Türk oldu.

Minik B Kızlar Ferdi kategorisinde ise Selenay Mamalar birinci, Zehra Beyoğlu ikinci, Elvin Gülen üçüncü dördüncü ise Melis Irmak oldu.

Minik A Erkekler Ferdi kategorisinde Ömer Ege Lider birinci, Oğuzhan Oğuz ikinci, Saim Arda Yukan üçüncü, Cavit Ayberk Ayer dördüncü, beşinci ise Nihat Yiğit Tunalı oldu.

Minik B Erkekler Ferdi kategorisinde ise Arın Pekönür birinci, Cihan Özhan ikinci, Tarık Aydoğan üçüncü, dördüncü ise Emir Kaan Korkmaz oldu.

Küçük Kızlar Ferdi kategorisinde Nazlı Uzun birinci, Cemre Su Şahin ikinci, Semanur Özlü üçüncü, dördüncü ise Hilal Yalçınkaya oldu.

Gençler Erkekler Takım kategorisinde yapılan yarışmada ise Manisa Spor Lisesi birinci olarak tamamladı. Yarışmalarda dereceye giren okullar ve sporcular yapılacak olan Okullar Arası Cimnastik Türkiye Şampiyonası´nda Manisa´yı temsil edecek.



Manisa Büyükşehir Çaybaşı Deresi'nin rutin temizliğini tamamladı

Manisa FK, rejenerasyon antrenmanı ile günü tamamladı

Tüfekle vurulan 3 çocuk babası hayatını kaybetti

Seyir halindeki minibüsten düşen ebe hayatını kaybetti

Manisa FK-Hatayspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Hatayspor: 1

MİRAY CRUİSES'DE 90'LAR RÜZGARI ESİYOR

MERVE MERMER'İN YARDIM ELİ YİNE UZANDI

Salihi'de Lise Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.03.2017 08:19:18 708 0

Tarih: 02.03.2017 08:19 Güncelleme: 02.03.2017 08:19
Haberi Sesli Oku
18.08.2025 09:18:00