Anahtar Kelimeler: Akgönüllü Özeleştiri

SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı Eski İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü partisinin 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden sonraki gidişatı ve kan kaybı hakkında yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

?Ülkemiz parçalanmanın eşiğine geldiği günümüzde MHP´nin bu durumuna sessiz kalmak bir ülkücü olarak mümkün değildir.? Diya başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Büyük bedeller ödeyen Ülkücü hareket maalesef mevcut yönetim tarafından iyi yönetilmemekle beraber, gidişatın kötü olduğunu belirten Ülkücüler horlanmakta, ötekileştirilmektedir.

MHP mevcut yönetimin ne Ülkücü harekete ne de Türk milletine umut vermemektedir. Halkta da bir karşılığı kalmamıştır...

İktidarın ülkemizi düşürdüğü durum bir facia olmasına rağmen alternatifsiz görülmektedir.

MHP yöneticilerinin tavırları, Ülkücüleri temsil etmekten uzaklaşmakta; yapıcı eleştirilere bile tahammül edemez, eleştirenler fitne, paralel gibi yaftalanarak uzaklaştırılmaktadırlar. Daha olmadı; il ve ilçe merkezlerine kilit vurarak meseleyi halletme yoluna gitmekteler. Çilekeş Ülkücüler itilip, hiç ülkücü olmayanlar söz sahibi olmaktadır.?

?DÜŞÜNCE AZ OLSUN BENİM OLSUN?

MHP yönetiminin eleştirilere tahammülü olmadığını belirten Akgönüllü, şunları kaydetti; ?Önce Ülkem, sonra partim, sonra ben diyenler; koltuklarının, makamlarının derdine düşmüş görünmektedirler. Üye kayıtları yapılmayıp; ?az olsun benim olsun´ düşüncesi hâkim olmuştur. İstişareden uzak, merkezci bir yapı haline dönüşmüştür. Genel merkezin ataleti bütün teşkilatlara ve mensuplara çökmüştür.

Maalesef aksiyoner yapıya sahip Ülkücü hareket enerjisini kendi içinde harcamakta, miskinleşmektedir. Kamu alanından çekilmiş, üniversitelere giremez hale gelmiştir.

Yenilgiler sayılamayacak kadar çoğalmış, son seçimde meclisteki sayısının yarısını kaybetmeyi başarı sayan bir yönetim Ülkücü harekete umut vermemektedir.? 

?MHP´Yİ BU ATALETTEN KURTARACAK OLAN ÜLKÜCÜ HAREKETTİR?

MHP´yi bu ataletten kurtaracak olanın yine Ülkücü hareketin kendisi olacağını ifade eden Eski Başkan Akgönüllü,  ?Aksi halde ne şehitlerimize ne de Türk Milletine hesap veremez duruma düşülecektir. Bir ÜLKÜCÜ olarak bunları söylemek mecburiyeti ve sorumluluğum olduğunu düşünüyorum.? Dedi.

           



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.01.2016 10:21:45 591 0

Tarih: 02.01.2016 10:21
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
6.05.2025 15:15:00