Tarih: 10.01.2015 16:49

MHP İlçe Teşkilatından Kardelen Gazetesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, MHP Saruhanlı Teşkilatı üyeleri, Saruhanlı Kardelen Gazetesine ziyaret ederek Çalışan gazetecilerin, gazeteciler gününü kutladı.

Ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, Teşkilatı üyeleri İsmail Yiğit, Murat Kuzu, Metin Sargın ve Türkan Kılınç katıldı. Kardelen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Kökcüoğlu ve Gazete çalışanlarının gazeteciler gününü kutlayan İlçe Başkanı Güvenç, "10 Ocak çalışan Gazeteciler gününüzü en içten dileklerimiz ile kutluyoruz.  Ülkemizde olduğu gibi Saruhanlı'mızda da basının önemi çok büyüktür. Basın bir toplumun gözü ve kulağıdır. Bu nedenle de o topluma karşı büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Sizlerin bu büyük sorumluluğunuzun farkındayız. Saruhanlı'mıza yapmış olduğunuz hizmetlerden ve tarafsız duruşunuzdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyor, gününüzü kutluyoruz” dedi.

Kardelen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Kökcüoğlu ise, ziyaret için memnuniyetini belirterek,başka İlçe Başkanı Mustafa Güvenç olmak üzere teşkilat üyelerine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —