Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

MHP İlçe Teşkilatından Özbilgin´e Ziyaret

MHP İlçe Teşkilatından Özbilgin´e Ziyaret

Saruhanlı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Baki Ulu ve meclis üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Saruhanlı MASKİ Koordinasyon Şube Müdürlüğüne yeni atanan Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgi´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SARUHANLI - Saruhanlı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Baki Ulu ve meclis üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Saruhanlı MASKİ Koordinasyon Şube Müdürlüğüne yeni atanan Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgi´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Özbilgin, ?Yeni görevimizde makamımıza gelerek bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak onure eden Saruhanlı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Baki Ulu ve yönetimine teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyemizin Saruhanlı ve mahallelerindeki hizmetlerini en iyi bir şekilde yerine getirmek için var gücümüzle emek sarf edeceğiz. Bu hizmetleri ilçe teşkilatımızın da desteği ile hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.? Dedi. 

İlçe Başkanı Ulu ise, Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin´e yeni görevinde başarılar dileyerek Saruhanlı için hayırlı olmasını diledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor