SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ´nin Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürlüğünde yaşanan görev değişimi sonrasında yeni atanan Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse´ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılınç, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ömer Dede ve partililer katıldı.

Ziyarette konuşan Karaköse, ?Yeni görevimizde makamımıza gelerek bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak onure eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mustafa Güvenç ve İlçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyemizin Saruhanlı ve mahallelerindeki hizmetlerini en iyi bir şekilde yerine getirmek için var gücümüzle emek sarf edeceğiz. Bu hizmetleri ilçe teşkilatımızın da desteği ile hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.?

İlçe Başkanı Güvenç ise, Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse´ye yeni görevinde başarılar dileyerek Saruhanlı için hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretin ardından günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.06.2016 18:06:53 685 0
Tarih: 24.06.2016 18:06 Güncelleme: 24.06.2016 18:06
Haberi Sesli Oku