SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı'ya çıkarma yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Hizmet birimlerini ziyaret eden Memiş, ilçede yapımı süren yeni su deposu ve proje aşamasında olan kavşak ve otopark projeleriyle ilgili yerinde inceleme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı'da Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerini ziyaret etti.

İlk olarak Saruhanlı Koordinasyon Hizmet Birimine giden Memiş'i İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ve hizmet birimi çalışanları karşıladı.

Memiş'e Saruhanlı ilçesi ziyaretinde Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Maski İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Maski Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak, Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay eşlik etti.

İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ile koordinatörlüğün hizmetleri hakkında istişare eden Genel Sekreter Memiş, ardından İtfaiye Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Saruhanlı İtfaiye Amirliğine geçti.

Burada itfaiye Amiri Tuncay Gümeçt'ten bilgi alan Memiş, Yapılanma sürecinde gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bizler 24 saat esasına göre belediyecilik yapıyoruz. Önemli olan vatandaşa dokunmak, onların gönüllerine girmek. Burada yapacağınız hizmetlerle vatandaşımızın gönlüne girin” dedi.

-Saruhanlı Su Sıkıntısı Çekmeyecek-

İtfaiye Amirliğinin ardından mezarlık su deposu ve tarımsal ilaçlama su deposunu inceleyen Memiş, Mütevelli yolunda yapımı devam eden içme suyu tesislerine gitti. Burada  İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, yaklaşık 3 ay sonra yapımının bitirilmesi planlanan tesiste arıtma inşaatının yapılacağını ifade etti.

Genel Sekreter Memiş, Saruhanlı ilçemizin yaz aylarında su sıkıntısı çekmemesi için yeni içme suyu tesislerimizi devreye sokacağız. Nüfus giderek arttığı için su yetersiz kalabiliyor. Burası sayesinde vatandaşımız su sıkıntısı çekmeyecek” diye konuştu.

-Battı Çıktı Projesi Yolda-

İstanbul-İzmir yolu olarak bilinen ilçenin girişindeki kavşakta kazalara engel olmak için battı çıktı projesi yapılacak. Bu alanda inceleme yapan Genel Sekreter Memiş, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz'den bilgi aldı. Deniz, proje ihalesinin yapıldığını belirterek, avam projelerin çizildiğini açıkladı. Memiş, yapılacak battı çıktı ile ulaşımın rahatlayacağını belirterek, amaçlarının kazalara sebep olmadan geçişi sağlamak olduğunu dile getirdi. Kavşaktaki incelemenin ardından eski belediye binası arkasındaki alanda yapılması planlanan otopark alanı ve yeşil alanda inceleme yapıldı.

-Kahve Ziyaretinde Vatandaşla Sohbet Etti-

Saruhanlı ilçe ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Memiş, kahvehanede vatandaşların sorularını yanıtladı. Samimi bir ortamda halkla biraraya gelen Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı. Yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren Memiş, hizmetlerin eksiksiz geleceğini belirtti.



SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.04.2015 14:08:06 0
Tarih: 17.04.2015 14:08 Güncelleme: 17.04.2015 14:08
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri