Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Memiş Saruhanlı'da Büyükşehir'i Anlattı

Memiş Saruhanlı

MÜTEVELLİ - MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Memiş, mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı

MÜTEVELLİ - MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Memiş, mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hızlı bir şekilde yapılandırmasını tamamladığını ifade eden Memiş, geçiş sürecinde gerçekleştiren çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek sorunlarını da dinleyen Memiş, vatandaşların sorularını da içtenlikle yanıtladı.

Memiş'e ziyareti sırasında Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak da eşlik etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor