Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Başkanı Latif Aydemir, günümüzde yürüme engelli olup ta tekerlekli sandalyesi ya da akülü arabası olmayan vatandaş kalmadığını belirtti.

Engelliler Derneği Başkanı Latif Aydemir, engellilere yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Solmaz’ı makamında ziyaret eden Aydemir, burada yaptığı konuşmada, gerek devlet gerekse hayırseverlerin desteğiyle engellilerin sorunlarının giderildiğini kaydetti.

Bunun son örneğinin mayıs ayında yaşandığını, Saruhanlı’da ihtiyaç sahibi 10 engelliye İl Özel İdaresi tarafından 10 adet akülü araba verildiğini dile getiren Aydemir, şöyle dedi:

“Son yıllarda biz engelliler için ciddi çalışmalar yapıldı. Kamu kurumlarında rampalar, tuvaletler yapıldı. Akülü arabalar, tekerlekli sandalyeler dağıtıldı. Yatalak olanlar için evde bakım ücreti ve diğer engellilere maaş bağlandı. Bu konuda Manisa İl Genel Meclisi’nin de bizler için özverili çalışmaları oldu. Yaptıkları çalışmalar için tüm engelliler adına Meclis Başkanımız Hayrullah Solmaz başta olmak üzere meclis üyelerine teşekkür ediyorum.”

Meclis Başkanı Solmaz, ise bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, şu ana kadar Manisa genelinde 680 adet akülü engelli aracı dağıttıklarını, bu hizmet için 1 buçuk milyon lira harcadıklarını söyledi.



Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

AĞIRALİOĞLU’NDAN MANİSA’DA SERT MESAJLAR: “MEMLEKETİN BU HALİNE RAZI DEĞİLİZ”

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.07.2013 17:59:13 499 0
Tarih: 05.07.2013 17:59 Güncelleme: 05.07.2013 17:59
Haberi Sesli Oku