Tarih: 03.04.2017 09:53

MCBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu "ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" almaya hak kazandı

Facebook Twitter Linked-in

EĞİTİM - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, gerçekleştirilen kalite denetiminden başarıyla geçerek "ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" almaya hak kazandı.

Başdenetçi Bahattin Taylan ve Asmira Belgelendirme Genel Müdürü Mehmet Özsemerci tarafından denetime tabi tutularak tüm birimleri ile yoğun biçimde çalışan ve bütün sistemlerini gözden geçiren MCBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, gerçekleştirilen kalite denetimini başarılı bir şekilde tamamladı.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi´nin makamında gerçekleştirilen sertifika törenine MCBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza Gökbunar, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hürriyet Bilge, Yüksekokul Sekreteri Serpil Ata, Bankacılık ve Finans Bölümü Arş. Gör. Dr. Handan Güler İplikçi ve Uluslararası Ticaret Bölümü Arş. Gör. Afet Ayçe Başalp katılarak kalite sertifikalarını aldı.

Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Gelişen ve hızla değişen bilgi teknolojilerine uyum sağlamak ve bu değişimde kalite felsefesinden ödün vermemek, tüm üniversiteler için çok önemli bir kriterdir. Üniversitemiz, tüm birimlerinde en nitelikli eğitim-öğretim hizmetini vermek için kalite yönetim sistemi prensipleri çerçevesinde faaliyetlerini yürütmektedir. Çalışmalarından dolayı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu personelini tebrik ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Ali Rıza Gökbunar ise, devamlı standartlara uygun olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek, yüksekokul olarak sıradaki amaçlarının akreditasyon faaliyetlerine odaklanmak olduğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —