SARUHANLI - Saruhanlı Masterler Ege liginin ilk yarısını Balçova`yı 1-0 yenerek galibiyet ile kapattı.

Maçlarını ev sahibi olduğunda İshakçelebi`de oynayan Saruhanlı Masterler pazar günü Balçova`yı konuk etti. Çok çekişmeli ve çetin geçen maçı Niyazi Demirezen`in 55. dakikada attığı harika gol ile kazanan Saruhanlı masterler tek gol ile 3 puan almasını bildi.

Takım hocası İsmail Vatansever ile çıktıkları ikinci maçında da puanla sahadan ayrılan Saruhanlı masterler puan cetvelinde bir basamak daha yükseldi. Bu yılın ikinci yarısında yeni kurulan bir ekip olduklarını ve Saruhanlı`yı Ege Masterler Liginde en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir şunları kaydetti; "Geçmişte Saruhanlıspor ve diğer spor kulüplerinde spora hizmet etmiş bugünün orta yaşlı gençleri paylaşmayı, sevgiyi saygıyı sahaya yansıttılar. Spor ve dayanışma adına örnek davranışları sergileyerek haklı ve onurlu bir başarı elde ettik. Bu galibiyette büyük payı olan İsmail hocamızı ve tüm Takım Arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

 Takım kaptanı Yılmaz Kurtuldu ise maçın son düdüğüne kadar oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiklerini belirterek, "Balçova maçında oynayan yâda oynamayan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Galibiyetlerimizin devamı gelecektir. Saruhanlı Halkını da bu mücadelemizde yanımızda olmalarını bekliyoruz. Bu galibiyeti Saruhanlı halkına armağan ediyoruz." dedi.

Kurtuldu, İkinci yarının ilk maçında Saruhanlı Masterler'in Bornova`yı konuk edeceğini kaydetti.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 26.12.2014 10:24:06 1058 0
Tarih: 26.12.2014 10:24 Güncelleme: 26.12.2014 10:24
Haberi Sesli Oku