SARUHANLI - Saruhanlı Masterler – Akhisargücü Masterler arasında geçen dostluk maç 3-1 sonuçlandı.

Saruhanlı’da 40 yaşını aşan sporcuların bir araya gelerek kurduğu Saruhanlı Masterler futbol takımı, ilk maçını kendi sahasında Akhisargücü Masterler ile oynadı.

Akhisargücü Masterler oyuncularını taşıyan otobüsü Saruhanlı girişinde Başkan Aşkın Nehir, Genel Koordinatör İsmail Vatansever, Takım Hocası Melih Bingöl, Genel Kaptan Murat Erbaşlar ve üye Mustafa Çelikkol karşıladı. Her iki taraf birlikte şehir stadına geçti. Burada dostluk maçı oynayan her iki takımın oyuncuları sahaya, “Spor Dostluk Kardeşliktir” pankartı ile çıktı. Centilmence bir oyunun sergilendiği kardeşlik maçı 3-1 Akhisar’ın üstünlüğe ile bitse de kazanan dostluk oldu.

Dernek olduktan sonraki ilk dostluk maçını kendi ev sahipliğinde Saruhanlı Şehir Stadında başladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir, “Maçın skorunun önemli değil, bu maçta kazanan dostluk ve kardeşlik olmuştur. Saruhanlı insanı olarak misafirlerimizi en iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştık.” Dedi.

Neşeli ve dostça geçen maçın ardından her iki takımın oyuncuları ve yöneticileri Saruhanlı Belediyesi`ne ait Sosyal Aktivite Merkezindeki Kafeteryada düzenlenen yemekte bir araya geldi. Masterler Spor Derneği Kurucu Başkanı Aşkın Nehir, burada yaptığı konuşmada, ilçede 40 yaşını aşmış olmasına rağmen spordan vazgeçmeyen, futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş sporcuları bir araya getirmek amacıyla Masterler Spor Derneği’ni kurduklarını söyledi.

Dernek çatısı altında kurucu üyelerle birlikte şu aşamada 40 üyeye ulaştıklarını belirten Başkan Nehir, “Spor adına önemli bir adım attık. Bizler bu camiada yıllarca top koşturup emek verdik. Ancak spordan kopamıyoruz. Yeniden bir araya geldik ve dernek kurduk. Bugün ilk maçımızı Akhisarlı dostlarımızla birlikte oynadık. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Nehir, Akhisargücü Master başkanı Nihat Uz ve yönetici hoca ve takım oyuncularına gösterdikleri centilmenlikten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.

Maçın dostça başlayıp dostça bittiğini, kazananın ise dostluk olduğunu ifade eden taraflar, bu hafta sonu Saruhanlı Zafer kupasında tekrar buluşmak üzere her iki takım birbirlerine söz verip karşılıklı iyi dileklerde bulunarak ayrıldılar.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.08.2014 17:51:12 502 0

Tarih: 25.08.2014 17:51
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00