Su kaynaklarını korumak ve fiziki su kayıplarını sıfıra indirmek amacıyla yoğun mesai harcayan MASKİ Genel Müdürlüğü, su kaçak tespit cihazı ile rutin kontrollerini sürdürüyor. Yüzeye çıkmayan su patlaklarını tespit eden ve hızlıca müdahale sağlayan ekipler, vatandaşların kesintiler nedeniyle mağduriyet yaşamalarının önüne geçiyor.

Gelecek nesillere ‘Daha Yaşanılabilir Bir Manisa’ bırakmak adına çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, fiziki su kayıplarını sıfıra indirmek adına il genelinde denetimlerini sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından merkez ve ilçelerde su kaçak tespit cihazı ile şebeke kaçaklarının kontrolü gerçekleştirilerek, yüzeye çıkmayan arızanın bulunduğu bölge tespit ediliyor. Arızanın meydana geldiği bölge kazılarak onarımı gerçekleştiriliyor. Kısa sürede kaçağı önlemeye yönelik gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde vatandaşların büyük çaplı kesintiler nedeniyle mağduriyet yaşamalarının önüne geçiliyor.

 

“Var gücümüzle çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde suyumuzu korumak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Su kayıp ve kaçaklarını en aza indirmek için teknolojik imkanları da en iyi şekilde değerlendiren idaremiz, su kaçak tespit cihazı ile şebeke kaçaklarının kontrolünü sürdürüyor. Yüzeye çıkmayan arızanın bulunduğu bölge titizlikle tespit edilerek müdahale ediliyor böylece kısa süre içerisinde kaçak önlemiş oluyor” dedi.



Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.08.2023 09:15:00 1499 0

Tarih: 14.08.2023 09:15 Güncelleme: 14.08.2023 09:15
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00