Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

MASKİ’den Erdelli Mahallesinde Dere Temizliği

MASKİ’den Erdelli Mahallesinde Dere Temizliği

İl genelinde dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesinde 700 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA - İl genelinde dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesinde 700 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesinde 700 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken zararlı maddeler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi.

“İlgiden çok memnun kaldık”
Mahalle muhtarı Mehmet Çetin, “Yağışlı günlerde deremizde zararlı maddeler birikme yapıyor bu durumdan dolayı sıkıntı yaşıyorduk. MASKİ ekipleri duruma müdahale ederek deremizi temizledi. Çalışmadan ve ilgiden çok memnun kaldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor