GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde yağışlı havalarda vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti ortadan kaldırmak için 150 metre ek yağmursuyu hattı çalışmalarına başladı. Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Nalan Arı, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağmur sularından olumsuz etkilenmemesi adına yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde 150 metrelik ilave yağmur suyu hattı çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yağmurlu havalarda oluşabilecek olası su birikintileri ve taşkınlara karşı önlem alınmış olacak.

“Mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor”

Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Nalan Arı, “Aşırı yağışların olduğu dönemlerde vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve yaşlılarımız su birikintilerinden dolayı olumsuzluklar yaşıyordu. İnşallah bu çalışmayla birlikte bunlar son bulacak. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor. İlçemize ve mahallemize kazandırdığı güzel yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 12.10.2022 10:00:00 556 0

Tarih: 12.10.2022 10:00
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00