Tarih: 29.10.2018 13:08

MASKİ´den Gözlet Mahallesi´ne Yeni Sondaj

Facebook Twitter Linked-in

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi´nde mevcut içme suyu sondajındaki su azalması nedeni ile mahallede başlattığı yeni sondaj kuyusu açma çalışmasını tamamladı. Teknik personel tarafından numune alım işlemi gerçekleştirildi.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların içme suyu yetersizliği yaşamaması adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi´nde vatandaşların içme suyu temin ettiği sondajda su azalması nedeni ile başlattığı yeni sondaj çalışmasını tamamladı. 200 metre derinlikte saniyede 8 litre verim elde edilen sondajdan numune alım işlemi teknik personel tarafından yapıldı.

?Hizmetten çok memnunuz?

MASKİ Genel Müdürlüğünce Gözlet Mahallesi´ne açılan yeni içme suyu sondajından memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Rıfat Özgür, ?Mahallemizdeki sondajda su azalması nedeni ile içme suyumuz yetersiz geliyordu. Sağ olsun MASKİ mahallemizde yeni bir sondaj çalışması başlattı. Yeni sondajımızdan güzel ve yüksek verimli su elde edildi. Yetkili personel tarafından numune alımı da gerçekleşti. Hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a teşekkür ederim. Allah razı olsun? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —