MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü; sebze, meyve ve fide yetiştiriciliği yapan dar gelirli vatandaşların mesken tarifesinden su aboneliği alması için tarife değişikliğine giderek genel kurula öneride bulundu. Öneri, 16 Mayıs 2017 tarihindeki MASKİ Olağan Genel Kurulu 2. Birleşiminde görüşülmek üzere komisyona gönderildi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisalı vatandaşlara su abonelik işlemlerinde yeni kolaylıklar sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, ücret tarifesinde değişiklik yoluna giderek ticari ve tarımsal amaçlı olmayan küçük çaplı sebze-meyve ve fide yetiştiricilerinin abonelik alabilmesine imkan verilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Suyun birim metreküp fiyatının, bulunulan yerin mesken tarifesi üzerinden ücretlendirilmesiyle özellikle geçimini yetiştiricilikle sağlayan dar gelirli vatandaşlar için önemli bir destek amaçlanıyor.

?Her daim dar gelirli üreticilerimizin yanındayız?
Su aboneliklerinde yapılacak yeni uygulamayla Manisalı vatandaşların hayatlarını daha kolay ve zahmetsiz hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ?Evinin bahçesinde, köyünde ya da yazlığında kendi çapında sebze-meyve yetiştirerek ihtiyacını karşılayan vatandaşlarımız, artık abonelik almakta sıkıntı çekmeyecekler. Genel kurulumuza sunduğumuz öneriyle, MASKİ Tarifeler Yönetmeliği´nde ufak bir değişikliğe giderek bunu sağlayacağız. Kendi bahçesinde ürün yetiştirip bu ürünleri semt ya da köy pazarlarında satarak geçimini sağlayan vatandaşlarımız, bu bahçelerinin sulanması için mesken tarifesi dışında bir tarifeye tabi tutulmayacaklar. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, her daim dar gelirli vatandaşlarımızın yanındayız? dedi.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.05.2017 15:47:07 575 0
Tarih: 11.05.2017 15:47 Güncelleme: 11.05.2017 15:47
Haberi Sesli Oku