MASKİ, Şehzadeler'in altyapı sorunlarını çözüyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, ilçe ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti. Avşar, abone bağlantıları yapılan Turgut Özal, Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi mahallelerindeki çalışmaları da yerinde inceledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yurttaşlara sorunsuz altyapı hizmeti ulaştırmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, Şehzadeler ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Şehzadeler Belediyesini ziyaret eden Avşar, Belediye Başkan Yardımcıları Yenal Yıldırım ve Erdem Yıldırım ile bir araya geldi.
3 mahallede abone bağlantıları yapılıyor
Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar ilk olarak Çarşı Mahallesindeki bir noktada inceleme yaptı. Ardından abone bağlantı çalışmaları tamamlanan Turgut Özal ve çalışmaların devam ettiği Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi mahallelerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Avşar, yağışlı havalarda meydana gelen su taşkınlarının çözüme kavuşturulması için atılabilecek adımlara yönelik yerinde inceleme yaptı. 2. Anafartalar Mahallesinde de inceleme yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar’a, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, daire başkanları ve şube müdürleri eşlik etti.

”Merkez ilçe Şehzadeler’de altyapı sorunu olmayacak”
Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, “Şehzadeler Manisa merkezin 2 ilçesinden biri. Burası da her geçen gün hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen bir kent. Nüfus sürekli artıyor. Bununla beraber altyapının sorunsuz olması gerekiyor. Hali hazırda 2 mahallemizde de abone bağlantı çalışmalarımız devam ediyor. Turgut Özal mahallemizde abone bağlantıları tamamlandı. Çalışmalar ile birlikte muhtarlarımız ve yurttaşlarımızla bir araya geldik ve onların görüşlerini aldık. Eksiksiz ve sorunsuz bir altyapı ağı için incelemelerimizi sürdürüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçemizin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak adına projeler geliştiriyor ve hızlı bir şekilde uygulanması için tüm çalışmaları yapıyor” dedi.



Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

Manisa’da suç örgütüne darbe: 15 şüpheli gözaltında

Manisa’da 31 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Eğitimin nabzı okullarda tutuluyor

Manisa’da motosiklet denetiminde 3,25 milyon TL ceza kesildi

Soma’da 302 sentetik ecza ele geçirildi

MASKİ’den Yuntdağı mahallelerine altyapı atağı

Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 17.12.2024 09:19:00 1256 0
Tarih: 17.12.2024 09:19 Güncelleme: 17.12.2024 09:19
Haberi Sesli Oku