SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Albayrak Mahallesinde DSİ’ye ait sulama kanalının yanında 2 milyon TL yatırım bedeli ile bin 800 metrelik kanalizasyon kollektör hattı döşeme çalışmasına başladı. Yapılan çalışmayla kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapılarak daha sağlıklı bir çevre inşa edilecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük projelere hayat vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesinde kanalizasyon kollektör hattı döşeme işine başlandı. 2 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında bin 800 metre hat döşenecek. Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sulama kanalının yanında döşenmeye başlanan hat döşeme işi kısa sürede tamamlanarak daha sağlıklı bir çevre için önemli bir adım daha tamamlanmış olacak.

Projenin imalatı bin bir titizlikle yürütülüyor

Yapılan altyapı projelerinin uzun yıllar kullanılabilir olması için tüm ekipleriyle titiz bir şekilde hareket eden MASKİ, Turgutlu’da yürütülen hat döşeme işinde günümüz teknolojisine uygun tüm çalışmaları sahada uyguluyor. Bu sayede, yapılan hizmetler Manisa’nın en az 50 yılını kurtarıyor.

Kanalizasyon hattının bağlantısı Turgutlu AAT’ye yapılacak

İnşa ettiği atıksu arıtma tesisleriyle Manisa’nın geleceğini korumak için çalışan MASKİ, ilçede döşediği kollektör hattının bağlantısını da 46 milyon TL yatırım bedeli ile yapılan Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine yapacak. Hattan gelen atıksu arıtılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak.

“Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, projenin önemine değindiği açıklamasında, “Çalışmamıza çok daha önce başlayacaktık. Ancak, önce pandemi sürecine daha sonrasında da sulama mevsimine denk geldik. Sulama mevsiminin de sona ermesiyle birlikte çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 18.08.2020 12:18:00 1724 0
Tarih: 18.08.2020 12:18 Güncelleme: 18.08.2020 12:18
Haberi Sesli Oku