MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara hizmetin devamlılığı anlayışıyla var gücüyle çalışıyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı gece-gündüz görev yaptığı 17 ilçede yaşanan arızalara anında çözüm getiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, hizmet odaklı çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı´nın yaptığı çalışmalara baktığımızda Manisa´nın gidilmedik nokta bırakılmadı. Ekipler, içme suyu sondajı motopompları, elektrik pompaları, kablolarda yaşanan arızalar, trafolar ve vatandaşlara hizmet götüren araçlarda yaşanan arızaları giderek 7 gün 24 saat görevlerini yerine getiriyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi, merkezde 38, ilçelerde 29 personelle arızalara müdahalede bulunduklarını belirtti. Koçi, ?Vatandaşlarımızın su sorunu yaşamaması adına çalışmadığımız gün yok. Ekiplerimiz, 24 saat hazır halde bulunuyor. Hiçbir yerde 24 saati geçen su kesintisi yaşanmasına izin vermedik. Manisalılara hizmet götüren araçların bakım-onarımlarını da biz gerçekleştiriyoruz ki bu sayede araçlarımız sürekli aktif halde bulunuyor. Ramazan Ayı içinde vatandaşlarımızın susuz kalmaması için arızalara hızlı bir şekilde çözüm getirdik. Düzenli kontroller yaptık. Şimdi de aynı çalışmalarımız Ramazan Bayramı için gerçekleştiriyoruz. Daire olarak, son 1 yılda 500 noktada yaşanan arızalara müdahalede bulunduk. Manisalıların mağduriyet yaşamaması için çalıştık? dedi.

Hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu anda yanlarındayız

Manisalılara kaliteli ve düzenli hizmet vermek için çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, idare olarak gece-gündüz demeden hizmet verdiklerini belirtti. Nohutçu, ?İlimizde hiçbir vatandaşın su problemi yaşamaması için İçme Suyu Daire Başkanlığımız su sondajları ve depoları hizmete alıyor. Hizmete alınan bu depolardan evlerimize su ulaştırılması da Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire´mizce gerçekleştiriliyor. İl genelinde hangi noktada bir arıza yaşanıyorsa ekiplerimiz derhal o noktaya yönlendiriliyor ve çalışmalarını hızlı bir şeklide gerçekleştiriyor. Tabi ki ekiplerimiz sadece bir arıza yaşandığında su depolarına gitmiyor. Rutin olarak da kontroller yapıyoruz. Bu sayede birçok yerde önceden müdahale bulunarak hemşehrilerimize hissettirmeden çözüm üretiyoruz. Hemşehrilerimiz ihtiyaç duyduğu anda yanlarında oluyoruz.? açıklamalarını yaptı.  



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2016 10:13:43 346 0

Tarih: 04.07.2016 10:13
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00