GÜNCEL - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarını daha hızlı şekilde yapabilmek adına bünyesine 1 milyon 624 bin TL tutarında 7 adet kazıcı yükleyici kepçe ilave etti.

            İl geneline kaliteli altyapı hizmeti sunan MASKİ Genel Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarda daha hızlı sonuç almak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bünyesinde bulunan 421 araçlık filosuna, 1 milyon 624 bin TL değerinde 7 adet kazıcı yükleyici kepçe daha ekleyen MASKİ, altyapı hizmeti veren iş makinesi sayısını arttırdı. MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesine dahil edilen yeni kepçeleri ilçelere teslim edilmeden önce inceledi. Yaptığı incelemede Coşkun´a, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay eşlik etti.

?Altyapı çalışmalarımızı daha da hızlı yapacağız?

            MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 2 yıldır sürdürdükleri altyapı çalışmalarının daha hızlı bir şekilde sonuçlanması adına hizmet araçları sayılarını arttırdıklarını belirtti. Coşkun, ?Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin daha da kaliteli hale gelmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. Manisa´mızın 17 ilçesine altyapı hizmeti ulaştırırken çalışmalarımızı daha seri şekilde yapabilmek adına bünyemize yeni araçlar katıyoruz. Bu araçlarımızdan 2´sini merkezde, 5´ ini de Alaşehir, Kula, Salihli, Turgutlu ve Selendi ilçelerimizdeki çalışmalarımızda kullanmak üzere teslim edeceğiz. İdaremize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.10.2016 10:28:12 624 0

Tarih: 06.10.2016 10:28
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00