Maserati’nin yeni nesil süper spor otomobili MC20, Çin’de düzenlenen 'Yılın Otomobili Yarışması'nda otomotiv medyasından oluşan 41 jüri üyesinin yaptığı değerlendirmeyle 'Yılın Performans Otomobili' seçildi.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Maserati’nin yeni süper spor otomobili MC20, Çin’de düzenlenen 'Yılın Otomobili Yarışması'nda ödüle layık görüldü. Hem sektör profesyonelleri hem de tüketiciler tarafından yakından takip edilen '2021 Çin Yılın Otomobili Ödülleri', otomotiv medyasından oluşan 41 kişilik bir jüri tarafından belirlendi.

Ödüller kapsamında 'Yılın Performans Otomobili' seçilen MC20, ileri seviyede konfor ve lüks gereksinimini karşılamak için gerekli tüm niteliklere sahip oluşuyla öne çıkarken; markanın yarış DNA’sını taşımasıyla da yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Yüzde yüz İtalyan ürünü olan Maserati MC20, markanın inovasyon laboratuvarı tarafından geliştirilerek; Modena'daki tarihi Viale Ciro Menotti Fabrikası’nda üretiliyor. Zarif, sportif, zamansız ve özgün bir tasarıma sahip olan MC20, 630 HP gücündeki Maserati yapımı yeni V6 'Nettuno' motoru ile sınıfının en iyi güç /ağırlık dengesi, 325 km/s’nin üzerindeki maksimum hızı ve rafine aerodinamik yapısıyla dikkatleri topluyor.

Uluslararası patentlerle korunan ve daha önce sadece Formula 1’de kullanılan teknolojiyi bir yol otomobiline aktaran 'Nettuno' isimli motor sayesinde MC20; 2,9 saniyede 0-100 km/s ve 8,8 saniyede 0-200 km/s hızlanmalarını tamamlarken, 325 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 10.12.2020 05:29:00 4188 0
Tarih: 10.12.2020 05:29 Güncelleme: 10.12.2020 05:29
Haberi Sesli Oku