Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu
Muğla’da çıntar toplamak için ormanlık alana giden 84 yaşındaki Şinasi Algılı’dan uzun süre haber alınamaması üzerine yakınlarının kayıp ihbarının ardından arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, 12 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarda, Çıntar toplamak için Muğla-Antalya karayolu Gülağzı mevkiindeki boş araziye aracını park ederek ormanlık alana giden Şinasi Algılı’dan saat 15.00 sularından itibaren haber alınamadığı bildirildi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Ekipler, Algılı’nın yakınlarıyla yaptığı görüşmede, yaşlı adamın aracının Antalya karayolu Gülağzı mevkisinde park halinde bulunduğunu tespit etti. Kalp hastası olduğu öğrenilen vatandaşın bulunması için AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından bölgede arama-tarama çalışması başlatıldı.
84 yaşındaki Algılı, aracının bulunduğu noktadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Ulu Kent Sitesi yanındaki otobüs durağı yakınında sağ olarak buldu. Şinasi Algılı’nın mantar toplamak için ormanlık alana girdiği, havanın kararmasıyla birlikte yönünü kaybettiği, ancak bölgeyi tanıdığı için karayolu kenarına çıkarak yardım aradığı tahmin ediliyor.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk sağlık kontrolü yapılan Algılı, tedbir amacıyla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Cinayette sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

61 yıl hapis cezası bulunan 'suç makinesi' yakalandı

Ehliyet sınavında kalp krizi geçiren aday hayatını kaybetti

İzmir Doğal Yaşam Parkı’na siyah jaguar ve bozayı geldi

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, FERDİ ZEYREK’İN KIZLARI ELİF VE ZEYNEP’İ OKULA GÖTÜRDÜ

Hurda araçta çıkan yangında öldü

Bu seferki kadın katili başka bir kadın!

Yalova'daki IŞİD operasyonunda 3 şehit!

Ankara’da Alaşehir’in gururu oldu

Saruhanlı'da vefat...

Direksiyon hakimiyeti kaybolan araç yoldan çıktı 4 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 14.11.2025 08:16:00 595 0
Tarih: 14.11.2025 08:16 Güncelleme: 14.11.2025 08:38
Haberi Sesli Oku