HABER MERKEZİ - Antalya’da bu yıl 5’incisi düzenlenen YÖREX fuarında ünlü mankenler Fulden Uras ve Aysu Baceoğlu, bir stantta hamur açıp, Antalya’nın ünlü serpme böreğini yapmaya çalıştılar ancak başaramadılar.

Mankenlerin hamur açma mücadelesi ziyaretçiler tarafından da ilgiyle izlendi.
Antalya’da bu yıl "Sizin oraların nesi meşhur?" sloganıyla düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, ikinci gününde de yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda Türkiye’nin 7 bölgesinden, 62 ilden ve Kıbrıs’tan gelen katılımcılar ürünlerini sergilerken, 325 katılımcının 115 stantla katıldığı fuar manken Fulden Uras ve Aysu Baceoğlu`nun ziyaretine sahne oldu.

Stantlardan birinde hamur açıp börek yapmaya çalışan iki manken zor anlar yaşadı. Antalya’daki iki şubesiyle ünlü serpme böreği yapan 20 yıllık börekçi ustası Ali Mehmet Hizay’ın standına gelen Fulden Uras ve Aysu Baceoğlu, böreğin yapılış şeklinden etkilenip kendileri de börek yapmak istedi. Börekçi Ali Mehmet Hizay’ın böreğin hamurunu elleriyle ve başının üzerinden çevirerek açmasına şaşıran mankenler, Hizay`ın açıp hazırladığı hamuru mermerin üzerine sermekte bile zorlandılar. Hamuru delen iki manken, güçte olsa kıymasını koydukları hamuru birlikte fırına sürdüler.

"HAMUR İŞİYLE PEK ARAM YOK, GÜZEL YEMEK YAPARIM"
Bu sırada görüntü alan gazetecilere sitem eden manken Aysu Baceoğlu, "Arkadaşlar bakın sonra beceriksiz diyorsunuz. Sorun bizde değil, kıvamını tutturmak zor" diye konuştu. Hamur işini pek yapamadığını belirten Baceoğlu, "Çok güzel yemek yaparım ama hamurla aram yoktur. Ben Arnavut kızıyım, iyi yemek yaparız" dedi.
Fulden Uras da yemek konusunda sıkıntı çektiğini belirterek, “Pilav dışında hiçbir şey yapamıyorum. Bir tek pilavı çok güzel yaparım" diye konuştu.
Ünlü mankenler daha sonra diğer stantları ziyaret etti. 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
25.10.2014 14:56:19 931 0
Tarih: 25.10.2014 14:56 Güncelleme: 25.10.2014 14:56
Haberi Sesli Oku