MANİSA - Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi kayıtları, Laleli Tarık Almış Alt Yapı Tesisleri´nde başladı. Kayıtların 23 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceği öğrenilirken futbol okulunun 28 Haziran´da başlayacağı açıklandı. 
Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi kayıtlarının Laleli Tarık Almış Alt Yapı Tesisleri´nde başlaması dolayısıyla Manisaspor ikinci Başkanı Hakkı Övünç ve Gelişim Ligleri´nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı açıklamalarda bulundu.
İkinci Başkan Hakkı Övünç Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi´nin Aytekin Viduşlu ve Engin Filizkan gibi Manisa futbolunun iki önemli antrenörünün teknik koordinatörlüğünde gerçekleştirileceğini ve okulların idari koordinatörlüğünün Sefa Çevik tarafından yürütüleceğini söyledi.
Gelişim Ligleri´nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı ise 28 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi açılış töreninin 19 Mayıs Stadı´nda yapılacağını aktararak, ?Öğrencilerimizi bu sene iyi bir şekilde temel futbol eğitimi alabilecekleri futbol okullarımıza davet ediyoruz.? diye konuştu.
Öte yandan Manisaspor 2017 Futbol Okulları Yaz Dönemi´ne bu sene 2005-2011 tarihleri arasında doğanlar kayıt yaptırabilecek. 28 Haziran´da başlayacak olan 30 Ağustos´ta sona erecek olan temel futbol eğitimi süreci için; servis, forma, şort, tozluk, çanta ve şapka olmak üzere 200 TL, kardeş olan öğrencilerin başvurusu halinde ise 170 TL ücret talep edileceği bildirildi.



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 3.06.2017 08:20:20 456 0

Tarih: 03.06.2017 08:20
Haberi Sesli Oku
6.05.2025 15:15:00