Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, Mersin Büyükşehir Belediyespor engelini 91-86’lık skorla geçerek zirvedeki yerini korudu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de mücadeleyi tribünde takip etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk yolunda başarılı sonuçlarına devam eden Manisa’nın yeşil-beyazlı dev adamları Tarık Almış Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Manisa FK teknik yönetimi ve oyuncuları da tribünde takip etti. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Mersin temsilcisi olurken ilk periyot 25-19’lık skorla rakip takımın üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta ivmeyi arkasına alan Manisa’nın Dev Adamları, 26-22’lik skorla periyodu önde kapatsa da soyunma odasına 47-45 geride gitti.

İkinci yarı mücadelenin dozu arttı

İkinci yarıya seyircisinin coşkulu tezahüratları ile hızlı başlayan Manisa BBSK farkı 6 sayıya kadar çıkarsa da rakibine yakalandı. Üçüncü periyotta 68-67’lik skorla öne geçen Manisa BBSK, final periyoduna önde girmeyi başardı. Final periyodunda savunmanın dozunu iyice artıran Manisa’nın yeşil-beyazlı temsilcisi zorlu mücadeleden 91-86 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk yolunda seyircisini de arkasına alan Manisa BBSK tribünleri şampiyonluk sloganlarıyla inledi.

Watkins’ten double-double

Diante Watkins ilk yarıda çift haneli skor üretmeyi başardığı karşılaşmayı 22 sayı, 10 asistlik performansı ile double-double ile tamamladı. Hücumda ve savunmada mükemmel bir mücadele ortaya koyan Mustafa Baki Görür de 19 sayı, 6 ribaunt ile takımın öne çıkan bir diğer ismiydi. Takımın bir diğer Amerikalısı Andre Williamson ise 6’da 6 saha içi isabetiyle 17 sayı ile maçı noktaladı. Akın Kandemir 9 sayı, Kaptan Recep Doğrusöz 8 sayı, Fatih Cantitiz 7 sayı, Berkay Sinirlioğlu 4 sayı, Tolga Kaan Birer 3 sayı, yaşadığı sakatlığın ardından tekrar parkelere dönen Sercan Topcu da maçı 2 sayı ile tamamladı.



Saruhanlı Elektrik Kesintisi

Saruhanlı CHP’den Gülşah Durbay için Lokma hayrı

Otomobil taş yığınına çarptı: 1 yaralı, 1 ölü!

Saruhanlı Belediyespor 5'e 1 yaptı

Saruhanlı’da intihar!..

Denetimli serbestlik 20 yıldır hayata dokunuyor

AİLE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI MÜTEVELLİ'DE YAPILDI

SARUHANLI’DA VEFAT…

Kula'da asayiş ve narkotik uygulamalarında 23 kişi yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Çocuklarda burun tıkanıklığı okul başarısını düşürüyor

İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.03.2022 08:46:00 774 0
Tarih: 21.03.2022 08:46 Güncelleme: 21.03.2022 08:46
Haberi Sesli Oku