Usta Tiyatro Sanatçısı Cihat Tamer´in 56. sanat yılı dolayısıyla sahnelenen ?İkinci Bahar´ adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Manisalılarla buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alfonsa Paso´nun yazdığı, Abdullah Başkıran´ın yönettiği, oyuncular Cihat Tamer, Bedia Ener, Buket Dereoğlu, Emre Törün ve Serkan Budan´ın sahne aldığı ?İkinci Bahar´ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu´nda sahnelenen iki perdelik oyunu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daire başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar izledi. Usta sanatçı Cihat Tamer´in 56´ncı sanat yılı kapsamında sahnelenen oyunda, idealleri, hayalleri çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ile solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak arasındaki yaşanan komik olaylar konu alındı.
Büyükşehir´den Ustalara Teşekkür
Oyun sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, oyunculara çiçek vererek performanslarından dolayı tebrik etti. Mustafa Genç, oyun sonunda yaptığı konuşmasında oyunculara teşekkür ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini belirterek sosyal belediyecilik anlayışıyla oyunun gelirinin kamu yararına çalışan dernek ve vakıflara aktarıldığını söyledi. Genç, sahnelenen oyunun gelirinin ise Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı´na verileceğini kaydetti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.11.2018 11:49:33 1047 0
Tarih: 15.11.2018 11:49 Güncelleme: 15.11.2018 11:49
Haberi Sesli Oku