Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Manisalı Minikler Geri Dönüşüm Etkinliği İle Eğlendi

Manisalı Minikler Geri Dönüşüm Etkinliği İle Eğlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarzan ve Çevre Günleri kapsamında Atatürk Kent Parkı’nda ‘Geri Dönüşüm Etkinliği’ düzenledi.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarzan ve Çevre Günleri kapsamında Atatürk Kent Parkı’nda ‘Geri Dönüşüm Etkinliği’ düzenledi.

13. Tarzan ve Çevre Günleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Program kapsamında Atatürk Kent Parkı’nda Geri Dönüşüm Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, çevredeki okulların öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Programda ilk olarak Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından atık malzemelerden geri kazanılan kıyafetler üzerine defile sahnelendi. Defilenin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri tarafından açılan stantlarda çim adam, rüzgar gülü, kağıt katlama sanatı (origami), çiçek ekimi atölyeleri öğrencilere etkinlikleri ile eşlik etti. Tek tek stantları ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, öğrencilerle birlikte etkinlikleri gerçekleştirirken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk ise Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çevre korumayı öğreten boyama kitabı dağıtıldı. Çalan şarkılar eşliğinde eğlenen minikler, çevre günlerinin tadını çıkarttı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor