MANİSA - Manisa Terziler ve Sanatkarlar Esnaf Odası olağan genel kurulunda 30 yıldır başkanlık yapan Naci Kömüldaş yeniden başkanlığa seçildi. 
Manisa Terziler ve Sanatkarlar Esnaf Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda yapılan genel kurulda 1988 yılından bu yana başkanlık yapan Naci Kömüldaş ile İrfan Şahin yarıştı. Divan Başkanlığına Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül seçildi. Başkan Naci Kömüldaş, bu odanın aidatlarla ayakta durduğunu belirterek, üyelerin destek vermesini istedi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 199 delegeden 116´sı oy kullandığı seçimde 30 yıldır başkanlık yapan Naci Kömüldaş 89 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. İrfan Şahin ise 27 oyda kaldı.
Naci Kömüldaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise Besim Polat, Turgut Balkan, Mahmut Yurtçu, Muharrem Işbilir, Göksel Ayar ve Ceyhun Okol´dan oluştu.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.01.2018 07:26:34 725 0
Tarih: 26.01.2018 07:26 Güncelleme: 26.01.2018 07:26
Haberi Sesli Oku