Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,27% 0,09
  • EURO

    34,74% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2405,03% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

Manisa’da Saadet konuşuluyor

Manisa’da Saadet konuşuluyor

Bir dizi çalışma ve ziyaretler için Manisa’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan, İl Binasında yaptığı açıklama da; Manisa’da her sokakta her dükkanda Saadet Partisinin konuşulduğunu söy

SARUHANLI - Bir dizi çalışma ve ziyaretler için Manisa’ya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan, İl Binasında yaptığı açıklama da; Manisa’da her sokakta her dükkanda Saadet Partisinin konuşulduğunu söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan Manisa’da açıklamalarda bulundu. Manisa’da bir dizi çalışma ve ziyaretler gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Arıkan, Manisa’da hangi sokağı gezdiysek hangi dükkana girdiysek Saadet Partisinin çok büyük teveccüh gördüğünü ifade etti.

“MANİSA’DAN VEKİL ÇIKARACAK GÜÇTEYİZ”

İl Binasında Manisa İl Teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Arıkan, seçimlerin yaklaştığına vurgu yaparak, “İktidarları bir darbeler bir de ekonominin götürür. Biz ilkini tasvip etmiyoruz ve inanıyoruz ki artık darbeler dönemi sona ermiştir. Ama ekonomik olarak çok kötü bir tablo ile karşı karşıyayız. Akşam ile sabah arasında sürekli zam oluyor market fiyatları ateş pahası. Artık ekonomik anlamda canı yanmayan kimse kalmadı. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkesin canı yanıyor. İşadamları da bu durumdan muzdarip bu anlamda halkta bir huzursuzluk var. bu işi düzeltecek tek kadro da Milli Görüş Saadet Partisi kadrolarıdır. Cumhuriyet tarihinde ilk defa denk bütçeyi yapan biziz. Yine bu ekonomik krizden ülkeyi çıkaracak olanda biziz. Burada il Başkanımız Zekayi Yılmaz ve ekibinin çalışmaları çok önemli. Bu ana kadar yaptıkları bizleri son derece memnun ediyor. Çok gayretli çalışmaları var. inanıyoruz ki bu çalışmalarla Manisa’dan Meclise Milleti temsil eden Vekilleri göndereceğiz.” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor