Anahtar Kelimeler: Manisa’ bireyler renkli şenlik

Manisa’da özel bireyler için renkli şenlik
Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekçisi olduğu, Manisa Otizm Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği "Sanat Engel Tanımaz" projesi kapsamında, uçurtma şenliği düzenlendi.
Manisa Otizm Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği "Sanat Engel Tanımaz" projesi kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Manisa Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde düzenlenen uçurtma şenliği, büyük ilgi gördü. Otizmli bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte gökyüzü, rengarenk uçurtmalarla şenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Gençlik Spor Şube Müdürü Müjde Günderen, özel ihtiyaçlı bireylerin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör ise derneklerinin 2010 yılından bu yana otizmli bireylerin, toplumda hak ettikleri değeri görmeleri için çalıştığını belirterek, "Sanat Engel Tanımaz projesiyle de müzik ve sanatın birleştirici gücünü kullanarak otizmli bireylerin kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırmayı ve özgüvenlerini artırmayı hedefliyoruz" dedi.
Uçurtmaların gökyüzünü rengarenk yaptığı şenlikte, katılımcılar, keyifli anlar yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, uçurtmaların uçurulmasının ardından sunulan ikramlarla devam etti. Programın sonunda ise katılımcılar müzik eşliğinde dans ederek keyifli bir gün geçirdi.



Freni tutmayan otomobil park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Trafik kazası, birisi ağır 2 yaralı

Kız kardeşine şaka yapmak istedi gözaltına alındı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 7.04.2025 13:17:00 1494 0
Tarih: 07.04.2025 13:17 Güncelleme: 07.04.2025 13:17
Haberi Sesli Oku