Anahtar Kelimeler: Manisa’ bireyler renkli şenlik

Manisa’da özel bireyler için renkli şenlik
Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekçisi olduğu, Manisa Otizm Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği "Sanat Engel Tanımaz" projesi kapsamında, uçurtma şenliği düzenlendi.
Manisa Otizm Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği "Sanat Engel Tanımaz" projesi kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Manisa Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde düzenlenen uçurtma şenliği, büyük ilgi gördü. Otizmli bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte gökyüzü, rengarenk uçurtmalarla şenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Gençlik Spor Şube Müdürü Müjde Günderen, özel ihtiyaçlı bireylerin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör ise derneklerinin 2010 yılından bu yana otizmli bireylerin, toplumda hak ettikleri değeri görmeleri için çalıştığını belirterek, "Sanat Engel Tanımaz projesiyle de müzik ve sanatın birleştirici gücünü kullanarak otizmli bireylerin kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırmayı ve özgüvenlerini artırmayı hedefliyoruz" dedi.
Uçurtmaların gökyüzünü rengarenk yaptığı şenlikte, katılımcılar, keyifli anlar yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, uçurtmaların uçurulmasının ardından sunulan ikramlarla devam etti. Programın sonunda ise katılımcılar müzik eşliğinde dans ederek keyifli bir gün geçirdi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 7.04.2025 13:17:00 421 0

Tarih: 07.04.2025 13:17
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00