SARUHANLI - Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi Yoga Eğitmeni Sakine Çınar tarafında Yoga eğitimi veriliyor.

Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencilerine Yunusemre Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından spor ve el sanatları kursları veriliyor. Son olarak özel öğrencilere Manisa’da ilk defa Manisa Büyükşehir Belediyesi Yoga Eğitmeni Sakine Çınar tarafında Yoga eğitimi verilmeye başlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yoga Eğitmeni Sakine Çınar yaptığı açıklamada “Talep üzerine ilk defa engelliler ile yoga yapaya başladım. Hedefimiz özel öğrenciler nefes farkındalığı ve beden farkındalığını kazandırmak. Ben bunu özel öğrencilerimize kazandırdığımızı ve biraz daha ilerlediğimizi düşünüyorum. Engelli çocuklarımıza emek verildiğinde nerelere gelindiğini ben gördüm. Manevi olarak özel öğrencilerimize bir şeyler yapmak beni mutlu etti” dedi.

Öğrenci velisi Eda İplikçi ise ” Öğrencim Aleyna İplikçi yoga dersini aldıktan sonra burnundan nefes alıp ağzından vermeyi öğrendi. Hareketleri daha yumuşak bir şekilde yapmayı öğrendi” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Şeranoğlu ise ” Engelli öğrencilerimize her zaman farklı etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Yoga da bunun bir parçası oldu. Yola çıkarken çocuklarımıza ne kazandırır diye düşünürken ilerki haftalarda çocuklarımızın nefes konusunda rahatlamış olarak eve gelmeye başladığını gözlemledik. Bizim amacımız engelliler ile ilgili her gün farklı alana el atmaktı. Biz yine Manisa’da bir ilke imza attık. Yoga dersini engelli öğrencilerimize vererek Manisa’da ilki gerçekleştirdik. Yoga engelli çocuklarımıza çok güzel dokundu. Yoga eğitimi çocuklarımıza ve ailelerimize güzel yönüyle yansıdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yoga Eğitmeni Sakine Çınar’a, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz’a ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederim” dedi.



Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 13.01.2022 10:24:00 537 0

Tarih: 13.01.2022 10:24

Haberi Sesli Oku