Manisa'da 3 ton üzüm ve litrelerce üzüm şırası dağıtıldı
Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla Manisa Ticaret Borsası tarafından Manisalılara litrelerce üzüm şırası, 3 ton yaş üzüm ve paketler halinde kuru üzüm dağıtıldı.
Manisa Ticaret Borsası, Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiği vatandaşlara üzüm ve üzüm şırası dağıtımı, bu yıl da büyük katılımla gerçekleştirdi. Manisa'nın eşsiz üzüm bağlarından hasat edilen üzümler ile birlikte Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce imal edilen litrelerce üzüm şırası, vatandaşlara ikram edildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını coşkuyla kutladıklarını hatırlatarak, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Bugün buradaki coşkuya, ahenge ticaret borsası olarak destek olmak istedik. Bugün standımızda yaş üzüm, kuru üzüm ve şıra dağıtıyoruz. Bu mutluluğa Manisa Ticaret Borsası olarak ortak oluyoruz. İnşallah nice senelerde burada olmak nasip olur. Şu an 1 buçuk kilogramdan 2 bin paket yaş üzüm dağıtıyoruz. Aynı şekilde şıra ve kuru üzüm ikramımız var. Halkımızı bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bize” dedi.
Büyük ilgi gören etkinlikte vatandaşlar üzüm ve şıra alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Etkinlikte toplam 3 ton yaş üzüm, 2 bin paket kuru üzüm ve 350 litre şıra dağıtıldı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 9.09.2024 11:43:00 1353 0
Tarih: 09.09.2024 11:43 Güncelleme: 09.09.2024 11:43
Haberi Sesli Oku