Anahtar Kelimeler: MANİSA SUTOPU HEYECANI

MANİSA - Türkiye Sutopu Federasyonu´nun faaliyet programında yer alan Bayanlar Klasman Grubu 1. ve 2. Devre Müsabakaları ile Bayanlar 2. Lig Final Grubu 2. Devre Müsabakaları 10 takımın katılımıyla Manisa´da başladı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Spor Kompleksi´nde oynanan ilk maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. 12 hakem ve 2 Merkez Hakem Kurulu üyesinin görev aldığı müsabakalar 17 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar dileyen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, ?Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak su sporları konusunda önemli müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz.  Çok iyi tesislere ve alt yapıya sahibiz. Türkiye´de sayılı havuzlardan biri de ilimizdedir. Bu yüzden önemli organizasyonlarda Manisa tercih ediliyor. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Büyük organizasyonların burada olması da Manisa´yı tanıtmada önemli rol oynuyor. Geçen yıl da su sporları müsabakalarına ev sahipliği yaptık.  Önümüzdeki günlerde ise U19 Bayanlar Milli Takımımız da burada kamp yapacak. Tüm takımlarımıza, hocalarımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize iyi bir müsabaka geçirmelerini diliyorum? diye konuştu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 16.07.2016 09:31:17 590 0
Tarih: 16.07.2016 09:31 Güncelleme: 16.07.2016 09:31
Haberi Sesli Oku