MANİSA - Manisa’da bir yemek firması tarafından öğle saatinde bazı resmi daire ve fabrikalara servis edilen öğle yemeğinden zehirlenen yaklaşık 250 kişi hastaneye kaldırıldı. 
Edinilen bilgiye göre, özel bir gıda firması tarafından aralarında Manisa Adliyesi, Gediz A.Ş. Manisa Organize Sanayinde bulunan büyük fabrikalar ve çeşitli özel şirketlere öğle yemeği servisi yapıldı. Öğle yemeğinde servis edilen tavuklu patates, erişte, toygar çorbası ve kayısılı sütlü tatlıdan yiyen çalışanlar mide bulantısı, kusma, ishal ve baş dönmesi belirtileri ile hastanelere kaldırıldı. Manisa merkezdeki kamu ve özel hastaneler gıda zehirlenmesi nedeniyle başvuranlarla doldu taştı.
Manisa Devlet Hastanesinde gıda zehirlenmesi nedeniyle bir açıklama yapan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, çalışanların neden dolayı zehirlendiklerini tespit etmeye çalıştıklarını ve alınan numunelerin incelemeye başladıklarını açıkladı. Yaklaşık 250 kişinin ayakta tedavilerinin yapıldığını kaydeden Vali Savaş, tüm hastanelerde gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Vali Savaş ayrıca sayının artmasına karşı tüm tedbirleri aldıklarını kaydetti.
Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye başvuran kişiler ise öğle yemeğini yedikten sonra karın ağrısı, mide bulantısı şikayetleri nedeniyle hastanelere geldiklerini söylediler.



Saruhanlı CHP’de neler oluyor? Zeki Bilgin istifa etti… Özalper’in sözlerinin perde arkasında ne var?

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Çocuklara ‘çevre’ bilinci aşılanacak

Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü

Gördes Huzurevi’nde 'Engelsiz işgücü' buluşması

Kira borcu olan kiracılar için ‘kesin tahliye’ maddesi meclisten döndü

Başkan Özalper yeni yönetimiyle basının sorularını yanıtladı

Manisa’da 27 yıl hapisle aranan dolandırıcı sahte kimlikle yakalandı

Saruhanlı MEB’den Resfebe Yarışması Ödül Töreni Gerçek

Turgutlu'da hemzemin geçitte kaza: Kamyonetin kasası koptu

Polis memuru kalbine yenik düştü

TOBB Manisa Kadın Girişimciler İcra Komitesi Turgutlu'da toplandı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Trenin çarptığı kamyonet ikiye bölündü: 1 yaralı

Trafik kazası: 1 ölü, 8 yaralı

Başkan Dutlulu: “Manisa’nın Geleceğini Ortak Akılla İnşa Edeceğiz”

Yunusemre Halk Eğitimi Korosu’ndan “Sarı Zeybek” Konseri

Başkan Ekrem Cıllı’dan Bakan Murat Kurum’a Ziyaret

ŞEHZADELER BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Karayolunda kaza: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 26.04.2014 09:36:16 662 0
Tarih: 26.04.2014 09:36 Güncelleme: 26.04.2014 09:36
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri