Tarih: 16.03.2022 09:20

MANİSA MİLLETVEKİLİ BİLEN’DEN SALİHLİ İLÇESİNE 400 YATAKLI HASTANE MÜJDESİ

Facebook Twitter Linked-in

SALİHLİ - AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Salihli İlçesine 15 Nisan 2022 tarihinde ihalesi yapılacak olan 400 yataklı Devlet Hastanesinin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini bildirdi.
Bilen: “AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından günümüze kadar geçen 20 yıllık sürede, seferberlik ruhu ile yaptıkları çalışmalar sayesinde tüm alanlarda olduğu gibi sağlıkta da devrim niteliğinde projeler ve yenilikler hayata geçirilmiştir. İlimiz de sağlık yatırımlarından en iyi şekilde istifade etmiştir. Eskiden derme çatma binalarda sağlık hizmeti verilirken, şimdi ise nitelikli hasta odalarından en gelişmiş teknoloji ile donatılan sağlık komplekslerine sahibiz. Her bir vatandaşımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın gereksinimlerine uygun olarak imkanlarımız artacaktır. Her teknolojik yenilik daima ilimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

İhalenin sonuçlanmasını müteakip yaz aylarında yapımına başlanılması planlanan hastanenin hayırlı olmasını ileten Bilen: Salihli’nin en güzel hizmetleri alması için gayretimiz devam edecek. İlçemizde yapımı planlanan ve uzun süredir takibini yaptığımız 400 yataklı devlet hastanemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —