Manisa FK - Ankara Keçiörengücü maçının ardından 
Trendyol 1. Lig 32. haftasında düşme potasından kurtulmak isteyen Manisa FK, evinde karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik sorumluları karşılaşmayı değerlendirdi. 
Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Manisa FK sahasında mücadele ettiği Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Manisa FK ve Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumluları açıklamalarda bulundu. 
Aldıkları mağlubiyet sonrası umutsuzluğa kapılmamak gerektiğinin altını çizen Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Puan almak amacıyla çıktığımız maçtan maalesef puansız ayrılıyoruz. Bana göre mağlubiyeti hiç hak etmedik. Çocuklar oyunun başından sonuna kadar kendi potansiyellerinin üzerine çıkarak çok iyi mücadele etti. Rakip de iyi bir takımdı. Tamamen kapanarak, kontra ataklarla gideceğini biliyorduk. Maalesef golü bulduktan üç dakika sonra kalemize gelen ilk top gol oldu. Devreye bu şekilde girdik. İkinci devrede Fofana ile biz pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Çok fazla oyuncu değiştirme alternatifim yok. İki cezalı oyuncumuz vardı. 1-1'den kalemize geldikleri ilk top gol oldu. 2-1'den sonra iki tane daha pozisyon buldular. Onu bir şey demiyorum ama tamamen kontrollü bir oyun oynuyorlardı. Yani kendi kendimize çok basit kolay bir gol yedik. Şimdi önümüzde 6 maç var. Bizim ne çok sevinmeye ne de çok üzülmeye vaktimiz vardı. Maçtan evvel çocuklara bunu söylemiştim. Bu 6 maçı en iyi şekilde mücadele ederek kapatmak istiyoruz. Bu maçla insanların ne kadar umutları kırılsa da, bu takıma bir galibiyet lazım. Bir galibiyetle tekrar ayağa kalkacak pozisyona geleceğiz. Onu hep beraber göreceğiz. Umutsuzluğa gerek yok, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Takdir Allah’ın ama biz bu ligde kalacağımıza sonuna kadar inanıyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Rakip takımı da tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Ankara Keçiörengücü cephesi
Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Mehmet Yıldırım ise, "Öncelikle Keçiören takımının başında ilk maçımızdı. Çok kısa bir çalışma imkanımız oldu. Öncelikle giden Erkan hocam ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bize iyi bir takım bıraktılar. Biz de bunun üzerine sadece anlatarak, işin psikolojik yönüne odaklanarak hazırlandık. Vaktimiz kısaydı. Oyuncular kısa sürede anlatmak istediklerimizi sahada harfiyen uyguladı. Onlara da çok teşekkür ederiz. Bizi ilk maçta galibiyetle karşıladılar. Hepsine çok teşekkür ederiz. Keçiören 5-6 haftadır kazanamıyordu ve üzerimizde bir ölü toprağı vardı. Bunu da üzerimizden atmış olduk. Bu galibiyeti, başkanımız ve yönetim kuruluna hediye ediyoruz. Bundan sonra daha iyi çalışıp, üstüne koyarak gideceğiz inşallah" dedi.



Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bodrum Bale Festivali "Kuğu Gölü" ile başladı

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar…

72 saat sonra acı haber geldi! Cansız bedenine ulaşıldı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.04.2025 10:15:00 471 0

Tarih: 06.04.2025 10:15 Güncelleme: 06.04.2025 10:15
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 11:31:00