Manisa FK-Esenler Erokspor’un maçının ardından
Trendyol 1. Lig’in 10. haftasının kapanış mücadelesinde Manisa FK kendi evinde Esenler Erokspor’a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından her iki takımın teknik sorumluları karşılaşmayı değerlendirdi.
Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan mücadelede Manisa FK, Esenler Erokspor’a ilk yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu. Manisa FK kendi evinde ilk mağlubiyetini alırken karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik sorumluları zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Tanser Aydın: “Bizim için çok önemli olan bir maçı kazandık”
Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın cezası nedeniyle basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Esenler Erokspor Teknik Sorumlusu Tanser Aydın, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Umarım bizi izleyen herkese iyi futbol seyrettirmişizdir. Bizi seyretmekten keyif almışlardır. Rakibimizin organize pasa dayalı bir futbol oynadıklarını biliyorduk, hafta içi hazırlıklarımız ona göreydi. Kendi sahalarında üzerimize gelerek riskler alacaklarını biliyorduk. Ona göre bir oyun planı ile çıktık. Maçın başında Manisa daha etkili futbol sergiledi ama ilk yarının sonuna doğru planımızı gerçekleştirdik ve golü bulduk. Maçın sonuna kadar da skoru korumasını bildik. Bu arada fırsatlar da yakaladık ama değerlendiremedik. Yine de 1-0 bizim için çok önemli olan bir maçı çok önemli bir skorla bitirerek ligde üst sıralara çıkarmayı başardık. İki takımı da tebrik ediyorum” dedi.

Çağdaş Çavuş: “Son iki haftadır sonuç alamıyoruz”
Karşılaşmayı değerlendiren Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş ise şunları söyledi: “Çok iyi oyuna başlayan bir oyuncu grubu ve saha içinde çalıştığımız durumların hepsine çok pozitif reaksiyonlar veren bir oyuncu grubu ve pozisyonlara girerek ilk yarıyı hiç beklemediğimiz ve bireysel bir hatadan kaynaklı yediğimiz bir gol sonrası ve genele baktığımızda mağlubiyetle ayrıldığımız bir maç. Maçın tamamına baktığımızda Manisa FK yüksek parametrelerde oynadı. Bunları yaparken de ceza sahası içinde olan kısmı gerçekten çok rahat harcadık bunu sonuçlandırma kısmında pozisyonları çok cömertçe harcadık. Oyuna iyi başlayıp o pozisyonları bulup sonrasında da değerlendiremeyince kendi hatamızla merkezde kaybettiğimiz bir topla gol yiyip mağlup olmak çok üzücü. Bu takım gerçekten şu ana kadar oynadığı bütün maçlarda hem oyun gücüyle hem de istatistiklerde çok yüksek bir oyun oynuyor ama son iki haftadır sonuç alamıyoruz. Bu oyunumuza devam edeceğiz. Biz buna ısrar edeceğiz. Sonunda nereye gideceğini hep beraber göreceğiz. Dinlendikten sonra bir sonraki maça çok daha iyi hazırlanıp gideceğiz.”



Motosiklet iş yerine girdi, kask hayat kurtardı

Manisa’da zehir tacirlerine geçit yok: 64 kök kenevir, 335 gram esrar ele geçirildi

Akhisar'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Dört Eylül İlkokulu’nda eğitim yılı Yeşil Vatan temasıyla açıldı

Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.10.2024 12:25:00 851 0

Tarih: 29.10.2024 12:25 Güncelleme: 29.10.2024 12:25
Haberi Sesli Oku
8.09.2025 17:26:00