İYİ Parti öğrenciler için önerge verdi AKP-MHP okumadan ret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında İYİ Parti grubu öğrencilerin daha uygun fiyata seyahat etmesi için verdiği önergeyi AKP ve MHP okumadan ret etti.

İYİ Parti grubunun Manisa Büyükşehir Belediye Meclisine verdiği önerge AKP ve MHP’nin oylarıyla gündeme dahi alınmadan ret edildi. Manisa Büyükşehir İYİ Parti Meclis Üyesi Ulvi Murat Tunca ‘’ İYİ Parti grubu olarak Öğrencilerimizin daha uygun fiyata seyahat edebilmesi için Büyükşehir meclisine sunduğumuz önerge AKP ve MHP oylarıyla gündeme dahi alınmamıştır. İYİ Parti olarak tüm engellemelere rağmen Manisa Halkının yanında olmaya devam edeciğiz ’’dedi.

‘’Takdir Manisa halkınındır’’

İYİ Parti olarak Manisalıların daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için gereken mücadeleyi vereceklerini ifade eden Manisa Büyükşehir İYİ Parti Meclis Üyesi Ulvi Murat Tunca ‘’ Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında İYİ Parti grubu olarak öğrencilerimizin daha uygun fiyata seyahat edebilmesi ve Özel Halk Otobüs işletmecilerimize destek verilmesi için Büyükşehir meclisine sunduk. Önergemizde; ‘ Ülkemizde son günlerde yaşanan akaryakıt artışları karşısında Büyükşehrimiz de faaliyet gösteren Özel Halk Otobüs işletmecilerine çeşitli şekillerde destek uygulamaları görülmektedir. İlimizde de faaliyet gösteren Özel Halk Otobüsü işletmelerine aylık asgari ücret tutarı kadar destek verilmesini talep ediyoruz. İlimizde öğrenciler için toplu taşıma ücreti 2.75, Muradiye kampus için ise 3.25 olarak belirlenmiştir. Ülkemizdeki diğer Büyükşehirlerde ise, Ankara’da aylık abonman ücreti 225 biniş için 75 TL, İstanbul’da öğrenci abonman kartı 78 TL, İzmir’de öğrenci 1,64 TL, Balıkesir’de ise aylık abonmanlık 100 biniş için 125 TL olarak belirlenmiştir. Manisa’mızda da öğrencilerimiz için diğer Büyükşehirlerdeki uygulamalara benzer şekilde maliyeti büyükşehir belediyesi tarafından karşılanmak üzere 100 biniş için 150 TL bedelinde bir toplu taşıma abonman kartı düzenlenmesini talep ettik. Ancak önergemiz AKP ve MHP oylarıyla meclis gündemine bile gelmeden ret edildi. Takdir Manisa halkınındır biz her türlü engellemeye karşı öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’dedi



Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 9.02.2022 11:42:00 826 0

Tarih: 09.02.2022 11:42

Haberi Sesli Oku