DEMİRCİ - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Büyükşehir Belediyesi'nin, Demirci'ye ayda 7 bin 500 metrekare kilit parke taşı desteğinde bulunması noktasında protokol imzaladı. Protokolle, Büyükşehir Belediyesi'nin Salihli'de ürettiği parke taşları Demirci Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan mahallelerde döşenerek vatandaşların kullanımına sunulacak.

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Salihli ilçesinde bulunan Beton, Taş, Bordür ve Büz Fabrikası'nda üretilen kilit parke taşlarından Demirci'ye destekte bulunulacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'un imza altına aldığı protokole göre; Büyükşehir Belediyesi'nce her ay Demirci'ye 7 bin 500 metre kilit parke taşı desteği sağlanacak. Destekte bulunulan kilit parke taşları ise Demirci Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan mahallelerde döşenerek vatandaşların kullanımına sunulacak.

Protokolün Hayırlı Olmasını Temenni Ettiler

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Demirci Belediye'mize ayda 7 bin 500'er metrekare mahallelerimizde kullanılmak üzere mevcut Salihli'deki taş fabrikamızdan taş sevkiyatını bir protokol haline getiriyoruz. Taşlar bizden, işçilikleri, döşemesi Demirci Belediyesi'nden olmak üzere ortak bir çalışmayla Demirci'mize bu katkılarımızı devam ettireceğiz. Demircili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, "Birlikte el ele vererek neler başarabileceğimizin bir göstergesi oluyor bu. Ayda 7 bin 500 metrekarelik kilitli parke taşının köylerimize döşenmesi neticesinde Demirci'de bu sorunu tümüyle tarihe gömmüş olacağız. Bunları başardığımızda da inşallah birlikte kutlayacağız. Ben teşekkür ederek hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.05.2022 13:50:00 1008 0
Tarih: 14.05.2022 13:50 Güncelleme: 14.05.2022 13:50
Haberi Sesli Oku