Manisa Büyükşehir Belediyesinin çağrı hattı ‘153’ oldu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa sunduğu hizmetlere erişimi kolaylaştırmak ve taleplere daha hızlı yanıt verebilmek için çağrı hattı numarasını yeniliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için çağrı hattı numarasını yeniliyor. 444 99 45 numaralı hat yerine artık 153’ü tuşlayan vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesi ile kolaylıkla iletişime geçebilecek. Manisa’nın 16 ilçesinde 153 numaralı hat aktif olurken, Demirci ilçesinde ise 444 99 45 numaralı hat ile hizmet verilmeye devam edilecek. Vatandaşlar MASKİ ve cenaze işlemleri için de yine 153 nolu hattı arayacaklar.
Manisalıların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Çok haneli telefon numaralarını akılda tutmak ve tuşlamak her vatandaşımız için aynı derecede kolay olmuyor. Hizmetlerde öncelik tanımamız gereken gruplar bu nedenle çoğu zaman bize ulaşmakta zorluk çekiyor. Biz hizmetlerimizi Manisalıların yaşam konforunu artırmak için hayata geçiriyoruz. Bu hizmetlere erişimi kolaylaştırmak, belediye ile vatandaşın arasındaki mesafeyi kısaltmak adına bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Artık vatandaşlarımız bize 444 99 45 numaralı hat yerine telefonlarından 153’ü tuşlayarak bize kolaylıkla ulaşacaklar. Manisa Büyükşehir Belediyesi artık ‘3 tuş’ kadar yakınınızda” diye konuştu.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.01.2025 15:01:00 1514 0
Tarih: 17.01.2025 15:01 Güncelleme: 17.01.2025 15:01
Haberi Sesli Oku